The delusioned and insane
Horror business


Sleep overzz
Made in Gothenburg.

Ibland glömmer jag bort reglerna. Allt för ofta rättare sagt, det är enkelt att kliva snett.
Sådana gånger är det bra när du gör fel, det får mig att vakna upp ur dvalan och fokusera på det jag verkligen vill. Inte dig med andra ord. Utan Berlin, måla, spela fiol och räkna.
Jag är på rätt spår igen.


Killing Fields


Killing Fields

Jag känner mig dum. Fånig.
Vad trodde jag egentligen?Salut

Jag for till Göteborg och överraskade min storasyster på hennes 24-årsdag. Eller just ja! Hennes "20-årsdag" menar jag ju så klart.
Det har varit mysigt idag och vi har mest fikat egentligen och varit på rundtur. Himla fin stad. Men det är så mycket folk och affärer!! Jag blir stressad och känner mig så ensam här bland alla människor.
Ärligt talat så längtar jag hem.
Vi var för övrigt på The Göteborg String Theory ikväll. Himla fint initiativ.
The Göteborg String Theory

That secret that you know...

Ibland förvånas jag över mitt minne. Det har alltid ansetts som dåligt av både mig och andra som känner mig, speciellt namn och ansikten har jag svårt för. Men så på Ica här om dagen när jag stod och trängdes med alla "skidgäster" i charken så ser jag ett ansikte som jag borde ha glömt för flera år sedan men som jag genast placerade och till och med minns namnet på. Fast det hörde inte hemma här i byn.

För övrigt gjorde Sara kvällen episk. Igen. Alltid. Bra jobbat.Har ni tittat in på LMC då? jag har uppdaterat OCH Victor har publicerat andra nummret av Voûte.RSS 2.0