naknileSäg hej till Elinkan :)
Hon har ett av de mest fascinerande ansiktena jag någonsin sett så det var ett sant nöje att måla det.

LMC


Hejhej.
 Vet ni?  Lite nytt och lite gammalt finns att beskåda på LMC,  uppfattat?
Ha så trevligt!

Hello!
You know what? There are some new and some old pics to look at at LMC.
Enjoy!

It's a cat. No, it's a lionPussycat


It's ringing in your ears


 
Är jag inte otroligt feg så är det istället min klantighet och tankspriddhet som ställer till det för mig. Så förlåt, förlåt och sist men inte minst, förlåt.


Badlands

ballong

När jag var liten så gjorde jag några försök till att skriva dagbok, inte några lyckade försök dock. Hur jag än gömde boken så hittade min lillebror den och spred ut mina innersta hemligheter till alla som ville veta. Jag slutade skriva och började istället rita vad jag kände, det kunde han inte skvallra om. Mina bilder blev min dagbok och det fungerar än idag, det är skönt att måla av sig sina känslor.

Sen kan jag ju tipsa om att fd. Östersundsbandet Penny Century spelar 4 april på Pluto, Stockholms Pärlor.
Dom har gjort nya fina låtar som ni ju alltid kan lyssna på här. Min favorit är Sunset Material, den har fin bas som jag gillar. 
Blir ni förtjusta i vad ni hör, rekomenderar jag varmt att ni går och lyssnar, för sen åker dom till utomlandet och spelar.

Here's to you non-Swedish talking readers:

When I grew up I did some serious attempts to write my feelings in a diary, it started of good until my brother ferret out where it was hidden. It didn't matter how much I tried to hide it, he always found it and spread my most private thoughts to everyone who cared to listen. So I stopped writing my feelings down and started drawing what I felt instead. My pictures became my diary and still are. It feels nice to draw them away.


Ett hjortron

Till V
Hanna MüllerIdag har jag tänkt på hur ömtåligt allt är och hur tur man har som inte har stött på större bekymmer i livet.

I hope you feel the way I do

Idag tittade jag på Anna Ternheim tillsammans med Nina Kinert på gamla teatern, en del har ändrats sedan sist men hon var fortfarande bra. Jag var mycket imponerad av musikerna, himla duktiga. Speciellt Leo på cello och såg lyckades vinna ens respekt. Bravo!

Iaf var det mysigt att kliva runt lite i slasket på östersunds gator, äta på Eastern Palace och handla karameller på Karamellagret. Det är alltid som att hoppa tillbaka lite i tiden när man är där som ni kanske har förstått så gillar jag saker som mixtrar lite med ens tidsuppfattning.

Natti.

RSS 2.0