Veladida

Jag är så väldans glad att jag är så envis som jag är. Jag lyssnar på en overtur av  Gioachino Rossini som heter  L'italiana in Algeri och den är så där bra så man får rysningar, jag kan inte förstå att jag faktiskt var med och spelade den här om året...lyssnar jag på den låter den så svår och komplicerad. Men elva års av gnekande och övande på fiolen gav resultat!  För jag kunde vara med, jag kunde!  Det känns som det var igår jag satt och övade på att överhuvudtaget pricka rätt strängar.  
Det enda som får mig lite nedslagen mitt i detta ögonblick av triumpf är vetskapen om att jag inte har någon lärare nu och inte heller någon orkester och när jag väl flyttar till ett ställe där det finns så kommer det vara svårt att få tiden att räcka till allt som den ska räcka till.Steph

Suck! Nu går det inte bra att rita! Jag får inte till det som jag vill ha det..irriterande.
Av fyra timmars ritande blev det ingenting! Jag har suttit tre dagar i rad och blivit lika arg varenda gång.
Då kanske det är bäst att pausa lite.


Listen to the radio

Idag pratar dom om John Peel på P3, hurra:)

Jo, jag tror att alla bitar börjar falla på plats igen också.
Jag får små, personliga uppenbarelser varenda dag som får mig att känna mig bättre. Har känt mig lite tom dom senaste månaderna och inget har känts så intensivt som det borde, exempelvis stjärnor som jag gillat så mycket förut...känns bara ledsamt att se på dom. Men nu har jag börjat uppskatta andra saker, som hur vinden fladdrar i håret och gör att några strån fastnar i mungipan. Sådana små händelser får det att pirra i magen och jag får lust att le.
Det finns ju så mycket att se! Det kan jag inte missa genom att vara tjurig.

Who are you?

Hejhej! Jag vill åka skridskor.

Det är så roligt, jag måste skratta

Idag gör jag fläskpannkaka åt mig och pappa och den blir så lustig. Ser ut som ett sådant där fluffigt sommarmoln, alltså ett åskmoln, eller comulonimbus som man också kan kalla det. Ett åskmoln med fläskbitar i...mums!

Tiger

Idag så sa mamma "Rita en tiger eller så får du börja betala för att bo hemma" vad säger man...Jag ritade en tiger åt henne och barnen på hennes förskola. Jag la till en sköldpadda och en ara också.


Old man

Här är två uppslag ur min lilla röda, mycket bärvänliga skissbok. En bok jag ritar i när jag väntar på tåg, borde räkna matte, är för trött för att ta fram akvarellgrejerna eller bara har något jag tänker på. Lite som en dagbok dårå.
Ser jag en fin mening så skriver jag ner den och ritar en liten bild till.

"Förgävs återvänder vi till platser vi älskat; vi får aldrig återse dem, därför att de var belägna inte i rummet utan i tiden, och för att den som söker dem inte längre är det barn eller yngling som gav dem glans med sin hänförelse."


´Tastes

Här kommer en bit av en bild jag började med igår. Flickan ritar jag av från en bild jag  hittade på datorn..ingen aning om vem som tog bilden eller vem hon var, men jag blev så förtjust i henne. Sen placerade jag henne på en stenig strand som inte är så stenig ännu, men bilden ska väl bli klar någon gång och detta är en försmak

A painkiller please!

stupid you

AJ!

RSS 2.0