Gin N Juice

Jonas Persson


På bilden har vi ingen mindre än självaste Jonas Persson, sångare i Gin N Juice. Tobias frågade så snällt om jag inte kunde göra en bild åt dom och här är resultatet :) Lite annat än alla dessa flickor som brukar figurera på praktiskt taget alla mina bilder.
Anywho..Dom spelade på Black Sheep i fredags, oturligt nog befann jag mig på annan ort och missade hela kalaset :(
Men jag har hört rykten om att det var en storslagen spelning och jag hoppas jag får chansen att gå och lyssna på dom  live någon gång, tillsvidare får jag hålla till godo med detta. Gillar ni rock kan ni ju klicka där också. 
Hejdå!

The games, the fun.Jag har det oförkämt bra, allt tycks gå som jag vill. Nästan allt jag drömde om förra året tycks bli av och för det blir jag så glad att jag tror jag kan spricka. Jag misstänker visserligen att jag har lätt att vara glad eftersom jag lyckas se det fina även i motgångar och det, mina vänner, gör livet till en trivsam resa. Utöver det finns det så många saker som förgyller kanterna, bra musik, fina bilder och trevligt sällskap bl.a.
Ni är dessutom så snälla mot mig, det hjälper tusenfallt. Tack :)

E.M

Estefania Morales

 Estefanía Morales

I could give it all again?

Carl-Einar HäcknerNu ska ni få se:
Om ni klickar här får ni se vad jag och Victor gjort, jag har gjort bilden på Carl-Einar och han har gjort allt annat den duktiga karln.
Det är Carl-Einar Häckners hemsida för er som inte vill klicka på länken!


Hello sunny day

Idag har Kajsa, Sara och jag mest ätit glass och suttit i solen på torget.
Det har varit en himla mysig söndag i överlag, om man räknar bort att jag blivit illa bränd.

glass

För övrigt åker jag till Gävle på onsdag om allt går som sagt. Där kan jag tala om att jag trivs som fisken i vattnet, mycket att titta på. Jag ska hälsa på en liten del av den tjocka släkten.
Håll i hatten allesammans.

StefJag föreslår att ni klickar här och kikar. En av Victors trevliga idéer som äntligen blev av.
Han står för högern och jag för vänstern.Upp-D:
Jag kan bara hålla med er som kommenterat Victors tecknande,  han är jätteduktig och rena ramaidéfontänen. Sen till er som undrar  om vart hans illutrationer finns  att beskåda: Det är
Loudmajor  som gäller om ni vill se. Hans bilder finns här.

Materialet jag använder är akvarell och en aning tusch. :)

 

Happy Happy


Så fint att jag blir varm om hjärtat, tack så mycket det var mycket snällt sagt.
 Här


Kom kom kom!Tänkte bara tala om en grej för er...
Den lördagen den 13:e juni så har jag vernissage, så flickor och pojkar, se till att vara där om ni för tillfället, eller bara allmänt, är i Åre. Platsen är Ateljé Istid precis vid Åreparken klockan 11-15. (Kan ju tala om att det även är min födelsedag just den lördagen, hela 20 år blir jag. Så glöm inte ett grattis)RSS 2.0